×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Geer en Goor voorlopig niet op de buis

16.06.2016 -

Gordon en Gerard Joling komen vooralsnog niet met een vervolg op hun tv-programma Geer en Goor zoeken een hobby. "Het programma krijgt zeker een vervolg, maar ik denk niet binnen nu en een jaar. Dat gaat echt wat langer duren want dat moet je gewoon even relaxt doen, op z’n vroegst eind volgend jaar weer", aldus de presentator.


"Ik heb Gerard ook alweer op alle mogelijke manieren beledigd, dat ik even wacht tot ‘ie weer wat aan zichzelf laat doen en dat kan nooit lang duren," vertelt Gordon op 100% NL.

Wel belooft hij dat er nog steeds een bioscoopfilm komt als vervolg op de populaire Geer en Goor-series: "Dat plan ligt er al een paar jaar. Daar ben ik wel mee bezig. Er zijn op dit moment onderhandelingen gaande.’’ De laatste aflevering van Geer en Goor zoeken een hobby leverde de heren vorige week 1,2 miljoen kijkers op, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Donderdagavond zendt RTL4 een compilatie uit van de realityserie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties