×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny Depp wil geen getuigen bij rechtszaak

16.06.2016 -

Johnny Depp wil voorkomen dat er vrijdag getuigen worden gehoord in de rechtszaak om het contactverbod dat zijn ex Amber Heard hem wil opleggen. Zijn advocaten hebben de rechter gevraagd dit niet toe te staan.


Johnny diende het verzoek maandag in, omdat Amber op dat moment nog geen lijst met namen van getuigen had doorgegeven. Tijdens een eerdere hoorzitting had haar advocaat gezegd dat er “vier of vijf” getuigen zouden zijn. De actrice heeft geschreven verklaringen overhandigd van een vriendin en een buurvrouw. Johnny wil dat deze verklaringen worden genegeerd. meldt People.

Johnny’s juridische team beschuldigt Amber er in het verzoek van de zaak “te hebben geregeld op een manier waarop zij en haar getuigen niet beschikbaar zijn om onder ede vragen te beantwoorden voorafgaand aan de hoorzitting van 17 juni”.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties