×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sean Penn wilde zoon Steak noemen

Naar zijn favoriete eten

15.06.2016 -

Hopper Jack Penn heeft een niet al te gebruikelijke naam, maar het had nog aparter kunnen uitpakken voor de zoon van Sean Penn en Robin Wright. Zijn vader had hem graag Steak genoemd, naar zijn favoriete eten.


In een gesprek met het blad Interview vertelt de 22-jarige dat zijn moeder een stokje stak voor de naam Steak. De House of Cards-actrice stemde wel in met het verzoek van haar toenmalige echtgenoot hun zoon te noemen naar zijn favoriete acteurs, Dennis Hopper en Jack Nicholson. De twee inspireerden Sean met hun rollen in Easy Rider om acteur te worden.

Hopper Penn timmert inmiddels zelf ook aan de weg als acteur. Hij heeft een rolletje in zijn vaders film The Last Face en speelt in de Netflixfilm War Machine, met Brad Pitt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties