×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook Katja en Wendy samen naakt in bed?

'Wat Geraldine en Kim kunnen, kunnen wij ook'

14.06.2016 -

Wendy van Dijk en Katja Schuurman zijn uit de kleren gegaan voor een sexy fotoshoot. Het resultaat is te zien in het zomernummer van Wendy’s tijdschrift.


“Ik sta op de cover samen met Katja Schuurman. En we hebben niet veel aan”, verklapte Wendy dinsdagochtend in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL. “Niet naakt, maar het scheelt niet veel. Ja, dat wordt wat hoor.”

De actrice en presentatrice sluit niet uit dat de kiekjes met Katja in de buurt komen van de pikante foto’s van Geraldine Kemper en Kim Feenstra. “Nou, dat was erg sexy”, zegt Wendy over Geraldine en Kim, die voor LINDA. naakt met elkaar in bed doken. “Waarom zouden Katja en ik dat niet kunnen? Hallo, Katja en ik hè! In de zomer. Ik heb geen moment getwijfeld toen deze kans zich voordeed.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties