×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Aandacht voor Orlando op rode loper Tony's

13.06.2016 -

De aanslag op een homonachtclub in Orlando was onderwerp van gesprek op de rode loper voorafgaand aan de Tony Awards zondagmiddag. Veel genodigden droegen een lintje om medeleven te tonen met de slachtoffers van de schietpartij.


Modern Family-acteur Jesse Tyler Ferguson legde in een interview met People de link tussen de homogemeenschap en Broadway. "De LGBT-gemeenschap is mijn gemeenschap. Als kind kreeg ik altijd hoop als ik naar de Tony's keek, en blijdschap. En ik hoop dat we dat vanavond aan de natie kunnen geven", aldus de acteur tegen People. Lin-Manuel Miranda, de man achter de Broadwayhit van het jaar Hamilton, sprak ook over de gebeurtenissen in Orlando. "Op een dag die in het teken staat van zo'n tragedie deze kunsten te mogen vieren.. ik zou nergens anders willen zijn."

Voor de uitzending van de rode loper-show was op de Amerikaanse televisie een bericht te zien van de burgemeester van Orlando, de burgemeester van Orange County en de directeur van het Dr. Philips-theater in Orlando. Zij bedankten de Broadwaygemeenschap voor hun steun. "Jullie liefde is gevoeld en helpt onze diverse gemeenschap te helen."

De awardceremonie van de belangrijkste Amerikaanse theaterprijzen wordt vanavond opgedragen aan de slachtoffers in Orlando.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties