×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Alf-acteur (76) overleden

13.06.2016 -

Michu Meszaros, die alien Alf speelde in de populaire serie Alf, is op 76-jarige leeftijd overleden. de manager van de 84 centimeter lange acteur trof Michu vorige week buiten bewustzijn aan in zijn badkamer.


Michu lag sindsdien in coma in een ziekenhuis in Los Angeles, meldt TMZ. Acht jaar geleden werd de acteur getroffen door een beroerte, waar hij medische problemen aan overhield.

De van oorsprong Hongaarse acteur startte zijn carrière in het circus. Na Alf had hij in de jaren 80 nog wat kleinere tv-rollen. Ook was hij in die tijd samen met Michael Jackson te zien in een aantal commercials voor Pepsi.

De jaren 80-serie Alf draaide om een gezin dat een buitenaards wezen verborgen hield om hem uit een laboratorium te houden. Deze Alf, een afkorting van Alien Life Form, werd meestal vertolkt door een pop. Meszaros kroop in zijn huid als Alf in zijn geheel in beeld was.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties