×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Douwe Bob wilde bh's uit hebben

12.06.2016 -

Tegen de verwachtingen in hield Pinkpop het de eerste twee dagen droog, maar nadat zondag onverwacht zonnig begon brak even voor drie uur het noodweer uit boven Landgraaf.


Net op het moment dat Douwe Bob op het hoofdpodium begon aan de laatste minuten van zijn set, begon het keihard te regenen. De zanger hoopte zijn -vrouwelijke- fans nog te verleiden wat uit te trekken, "kom maar op met die bh's!", maar het publiek trok massaal de poncho's aan. De meeste mensen hadden, gealarmeerd door de naderende donkere lucht, op dat moment al een veilig heenkomen gezocht onder een overkapping of in de Brand-tent.

Presentator Marco Roelofs wist de Pinkpoppers in de tent gerust te stellen. "Het regent een beetje buiten, maar jullie staan droog. Over twintig minuten houdt de regen als het goed is weer op. En ondertussen kunnen jullie genieten van geweldige muziek."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties