×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoon Cindy Crawford maakt debuut op catwalk

12.06.2016 -

Presley Gerber trad zaterdag in de voetsporen van zijn moeder. De zestienjarige zoon van Cindy Crawford stapte in Los Angeles voor het eerst de catwalk op.


Cindy prees haar zoon de hemel in. “Het was zo leuk om hem in de show van Moschino te zien lopen”, schreef het voormalig topmodel bij een foto van haar oudste kind. Cindy deelde ook een kiekje met modeontwerper Jeremy Scott. Ook Cindy’s dochter Kaia, eveneens model, ging backstage op de foto met de ontwerper.

Presley Gerber was niet de enige die zaterdag zijn catwalkdebuut maakte. Ook Anwar Hadid liep voor het eerst mee in een modeshow. De zestienjarige trad daarmee in de voetsporen van zijn zussen Gigi en Bella, die eerder al voor Moschino over de catwalk liepen. Moeder Yolanda was trots op haar kroost. “Drie keer gezegend op de catwalk”, schreef de Nederlandse op Instagram bij een kiekje van haar kinderen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Buzze en Instagram Cindy Crawford

Reacties