×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gitaar spelen steeds moeilijker voor Eric Clapton

12.06.2016 -

Eric Clapton krijgt als gevolg van zenuwbeschadiging steeds meer moeite met zijn gitaarspel. De 71-jarige zanger en componist heeft veel pijn, zo vertelt hij.


“Het begon met pijn in mijn onderrug en werd perifere neuropathie, waarbij het voelt alsof er elektrische schokken door je benen gaan”, legt Clapton uit in Classic Rock Magazine . “Ik heb moeten leren omgaan met dingen die horen bij ouder worden.”

Ondanks de tegenslagen blijft Clapton muziek maken, zijn 23e soloplaat I Still Do verscheen vorige maand. De Engelsman staat er versteld van dat hij nog in leven is. “Gezien mijn verslavingen is het fantastisch dat ik nog leef”, zegt Clapton, die kampte met alcohol- en drugsverslavingen. “Ik had het loodje lang geleden al moeten leggen, maar kreeg nog een kans.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties