×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Angstaanval verlamt Zayn Malik

12.06.2016 -

Zayn Malik heeft zaterdag op het laatste moment een optreden in Londen afgezegd. De zanger kampte met een hevige angstaanval en kon het podium niet op, legt hij uit op social media.


ayn wordt naar eigen zeggen al een paar maanden geplaagd door angstaanvallen, vooral rond optredens. Toen hij zaterdag het publiek zag dat was afgekomen op het Capital Summertime Ball, kreeg hij ‘de hevigste angstaanval ooit’.

De voormalig One Direction-zanger schrijft dat hij zich niet genoeg kan excuseren. “Maar ik wil eerlijk zijn naar iedereen die op mij heeft staan wachten. Ik beloof mijn best te doen dit goed te maken.”

Zayn hoopt dat hij op begrip van het publiek kan rekenen. “Ik weet dat iedereen die kampt met angstaanvallen dit snapt en hoop dat mensen die er geen last van hebben zich kunnen inleven in mijn situatie.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties