×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul McCartney sluit Pinkpop af

Met Lionel Richie als voorafje

12.06.2016 -

De laatste dag van Pinkpop is aangebroken. Op deze uitverkochte zondag begint het programma om 13.00 uur met Jungle By Night en de Australische artiest Harts, van wie de onlangs overleden Prince groot fan zei te zijn.


Ook Douwe Bob, Tom Odell, Kygo, Balthazar en Skunk Anansie staan op de derde dag van het festival op het podium. De organisatie heeft voor de avond Lionel Richie en, als afsluiter, ex-Beatle Paul McCartney gestrikt. Over de keus voor Richie, zei Pinkpop-baas Jan Smeets eerder: ,,Het is de tijd van het meezingen.'' ,,Richie treedt overal op voor uitverkochte zalen.''

De bezoekers moeten ook zondag volgens Weeronline rekening houden met buien en mogelijk ook onweer. Pinkpop liet vooraf weten goed te zijn voorbereid op onweer en geen drama te verwachten zoals vorige week op het Duitse festival Rock am Ring. Tientallen mensen raakten daar gewond toen er op vrijdag een zware onweersbui over het festivalterrein trok en de laatste dag moest het festival worden afgelast.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties