×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvester Stallone aangeklaagd

11.06.2016 -

Sylvester Stallone heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen. Personal trainer Robert Fletcher claimt dat de 69-jarige acteur het concept van het televisieprogramma Strong van hem heeft gestolen.


Sylvester is een van de producenten van Strong, een show waarin mannelijke en vrouwelijke trainers het tegen elkaar opnemen in verschillende fysieke uitdagingen. Volgens Fletcher is het programma bijna een één-op-éénkopie van zijn idee America's Next Great Trainer.

Fletcher ging twee jaar terug de boer op met America's Next Great Trainer. De personal trainer bood het idee onder meer aan Stallone's publicist aan en ook aan een vertegenwoordigerskantoor dat werkt voor de acteur. Tot slot is het volgens Fletcher ook opmerkelijk dat een van de trainers van Strong voorheen verbonden was aan America's Next Great Trainer, maar een jaar geleden van de radar verdween om vervolgens terug te keren bij de show van Stallone.

Fletcher wil op zijn minst 7 miljoen dollar (bijna 6,2 miljoen euro) zien van Stallone, zender NBC, de overgelopen trainer en andere producenten van Strong.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties