Placeholder

Sylvester Stallone aangeklaagd

Sylvester Stallone heeft een rechtszaak aan zijn broek hangen. Personal trainer Robert Fletcher claimt dat de 69-jarige acteur het concept van het televisieprogramma Strong van hem heeft gestolen.

Sylvester is een van de producenten van Strong, een show waarin mannelijke en vrouwelijke trainers het tegen elkaar opnemen in verschillende fysieke uitdagingen. Volgens Fletcher is het programma bijna een één-op-éénkopie van zijn idee America's Next Great Trainer.

Fletcher ging twee jaar terug de boer op met America's Next Great Trainer. De personal trainer bood het idee onder meer aan Stallone's publicist aan en ook aan een vertegenwoordigerskantoor dat werkt voor de acteur. Tot slot is het volgens Fletcher ook opmerkelijk dat een van de trainers van Strong voorheen verbonden was aan America's Next Great Trainer, maar een jaar geleden van de radar verdween om vervolgens terug te keren bij de show van Stallone.

Fletcher wil op zijn minst 7 miljoen dollar (bijna 6,2 miljoen euro) zien van Stallone, zender NBC, de overgelopen trainer en andere producenten van Strong.