×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Christina Grimmie wilde moordenaar knuffelen

12.06.2016 -

De oud Voice-deelneemster Christina Grimmie meende dat Kevin James Loibl met haar wilde knuffelen. Hij schoot haar echter dood.


De 20-jarige ooggetuige Destiny Rivera vertelt aan The Daily Mail dat Christina op Kevin afliep om hem even te knuffelen. “Opeens klonken er drie schoten. Mensen hadden ballonnen meegenomen en de beveiliging liet ze steeds knappen, dus ik dacht eerst dat dat het was. Toen zag ik Christina's benen op de grond liggen, haar gezicht heb ik niet gezien."

Ze heeft nog gezien hoe de broer van Christina, Marcus, op de dader afging. "Ik heb me omgedraaid en ben gaan rennen. Toen hoorde ik nog een schot." Loibl pleegde zelfmoord tijdens de worsteling met Marcus.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Christina Grimmie

Reacties