×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Lionel Richie: 'Ik was niet klaar voor de dood van Prince'

10.06.2016 -

Lionel Richie kan het moeilijk verkroppen dat bevriende beroemdheden als Prince, David Bowie en Muhammad Ali sterfelijk blijken te zijn. Vooral het feit dat het om generatiegenoten gaat, drukt hem met de neus op de feiten.


De 66-jarige zanger is naar eigen zeggen nog 'niet klaar' voor de dood van artiesten uit zijn tijd. "Elke keer als het gebeurt, gebruik ik het als een wake-up call om vooral door te gaan met leven. Wat ik ook van plan was om te doen, ik kan het maar beter snel doen", aldus Lionel tegen The Mirror. "Er is geen garantie voor een volgende maand of een volgend jaar."

Vooral de dood van Prince kan Lionel maar moeilijk verwerken. "Daar was ik niet klaar voor. Gelukkig hebben we zijn muziek nog, maar liever had ik hem hier persoonlijk bij me gehad."

Om nog langer mee te gaan dan vandaag, let Lionel tegenwoordig extra op zijn gezondheid. De zanger, die zondag op Pinkpop staat, probeert dan ook zijn lichaam in perfecte conditie te houden voor zijn optredens. "Op die manier probeer ik te overleven."

Bron: BuzzE

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!