×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dave Roelvink dit najaar voor de rechter

10.06.2016 -

De strafzaak tegen Dave Roelvink gaat ergens in het najaar van start. Dat laat advocaat Peter Plasman, die het slachtoffer Melissa Pach verdedigt, weten aan NU.nl. Het Openbaar Ministerie (OM) verdenkt Roelvink van diefstal en heling en het heimelijk maken en verspreiden van een seksfilmpje.


Dave en drie anderen worden verdacht van een juwelendiefstal in de villa van de familie Pach in Burgerbrug (gemeente Schagen). Afgelopen zomer liep een feest in de villa compleet uit de hand. Er bleek na afloop voor tienduizenden euro's aan spullen verdwenen en enige tijd later dook een filmpje op waarin te zien is dat Roelvink en de dochter des huizes seksuele handelingen verrichten.

Roelvink is in augustus en november aangehouden geweest in verband met de diefstal van sieraden uit de woning. Hij wordt samen met een andere jongen verantwoordelijk gehouden voor het stiekem maken en verspreiden van het filmpje.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties