×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Whitney Houston was biseksueel

Bobby Brown bevestigt geruchten

09.06.2016 -

Whitney Houston had een romantische relatie met haar goede vriendin Robyn Crawford. Dat bevestigt Bobby Brown, nadat hier jarenlang geruchten over bestonden.


"We waren veertien jaar lang getrouwd", zei Bobby in een interview met Us Weekly over zijn nieuwe boek Every Little Step, waarin hij allerlei geheimen onthult. "We hebben over persoonlijke zaken met elkaar gepraat." De zanger gelooft dat zijn ex, die in 2012 overleed, biseksueel was. "Ik ben een man en ze voelde zich aangetrokken tot mij."

Bobby was bovendien niet de enige man voor Whitney. Hij onthult dat de zangeres tijdens hun huwelijk een affaire had met de in 1996 vermoorde rapper Tupac Shakur. Zelf zegt hij affaires te hebben gehad met Madonna en Janet Jackson.

Het boek van Brown verschijnt op 13 juni. Hij vertelde er al uitgebreid over in het programma 20/20.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties