×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanda Hadid schrijft boek over ziekte

09.06.2016 -

Yolanda Hadid wil graag meer begrip voor de ziekte van Lyme. De 52-jarige Nederlandse realityster werkt daarom aan het boek Believe Me over haar leven met de 'onzichtbare ziekte', dat in februari moet uitkomen.


Het voormalige model, bekend van onder meer het programma Nederlandse Hollywoodvrouwen, verklaart aan People haar verhaal eerlijk te vertellen en dat ze de moed hiervoor te danken heeft aan haar Nederlandse wortels. Naast meer informatie hoopt Yolanda te kunnen bijdragen aan de behandeling van de ziekte van Lyme, waar ook haar kinderen Bella en Anwar aan lijden.

Yolanda, geboren in Papendrecht, belandde als tiener door haar modellenwerk in de Verenigde Staten. Inmiddels is haar dochter Gigi Hadid ook succesvol als model. Na haar scheiding van David Foster besloot Yolanda begin dit jaar niet haar meisjesnaam, van den Herik, terug te nemen, maar opnieuw de achternaam van haar ex-man en vader van haar kinderen Mohamed Hadid te gebruiken.

Foto: Instagram Yolanda Hadid

Reacties