×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Do opnieuw zwanger

08.06.2016 -

Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als zangeres Do, is voor de tweede keer zwanger. Ze heeft de helft van de zwangerschap er al op zitten en ze kon haar buikje niet langer verborgen houden.


Het werd volgens de zangeres dus tijd om het goede nieuws maar eens wereldkundig te maken. Op de vraag hoe het met haar gaat, zei ze in RTL Boulevard: "Het valt me mee, het is nog te doen."

Jip, de oudste spruit van Do, vindt het prachtig dat hij er een broertje of zusje bij krijgt. "Hij vind het echt onwijs grappig. Voorzover hij dat bewust kan meemaken natuurlijk." De zwangerschap kwam wel op een lastig moment. De timing was volgens Do 'verschrikkelijk', omdat ze net bezig was met een nieuw album.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties