×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Estavana had geen beeld bij Rafael

’Het begon als een simpele flirt’

08.06.2016 -

Estavana Polman kende Rafael van der Vaart nauwelijks voordat ze aan elkaar werden voorgesteld. ''Rafael kende mij van de televisie. Hij heeft een bekende ingeschakeld die me heeft laten weten dat hij me graag wilde leren kennen'', vertelt Estavana.


Estavana wist aanvankelijk nauwelijks met wie ze te maken had. ''Ja Rafael’s naam kende ik wel, maar ik kreeg zijn gezicht niet voor ogen. Ik had hem ook nooit zien spelen. Ik ben 23 jaar oud en hij is 33. Tien jaar leeftijdsverschil, dat is best veel."

Estavana en Rafael ontmoetten elkaar voor het eerst op een evenement. ''Er was meteen chemie tussen ons. Eerst was het gewoon een flirt. Daaruit is meer ontstaan. Het is fantastisch met Rafael."

Estavana vertelt dit in het Duitse blad Gala. Een deel van het 'Liebes-interview' verscheen woensdag op de website van Gala. Volgens Gala vertelt Estavana ook over haar band met Rafaels zoon Damián en dat ze een huwelijk en kinderen met Rafael niet uitgesloten acht.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties