×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook acteurs maken nu kans op Televizier-Ster

08.06.2016 -

Naast presentatoren maken ook acteurs voortaan kans op een Televizier-Ster. Televizier kondigde woensdag aan twee categorieën toe te voegen aan de verkiezing. Kijkers kunnen dit jaar ook stemmen op de beste acteur en actrice in een Nederlandse tv-serie.


"De afgelopen jaren is de kwaliteit en kwantiteit van Nederlandse series enorm omhoog gegaan”, zegt adjunct-hoofdredacteur Jeroen de Goeij van Televizier. “Dat zagen we ook terug in de Gouden Televizier-Ring Verkiezing: Divorce en Penoza zijn al eens genomineerd voor de publieksprijs en Flikken Maastricht won twee jaar geleden de Gouden Televizier-Ring. Maar het publiek kon niet eerder stemmen op zijn favoriete acteur of actrice in een Nederlandse tv-serie. Tot nu: tijdens deze Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016 worden ook de hoofdrolspelers van comedy’s, drama- en politieseries geëerd.”

De verkiezing begint woensdag 24 augustus. Het Gouden Televizier-Ring Gala is donderdagavond 13 oktober.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!