×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Idols-finaliste Nina neemt alvast ontslag

08.06.2016 -

Idols-finaliste Nina heeft een drastisch besluit genomen. De 18-jarige brunette uit Bergambacht is gestopt als caissière bij de supermarkt waar ze werkte.


"Ik heb dit weekend ontslag genomen bij de supermarkt. Ze schrokken ervan maar begrepen het ook wel. Het was voor mij een heftig besluit, omdat ik daar best een tijdje werkte en er iedereen goed ken. Maar mij zie je daar niet meer achter de kassa'', vertelde ze woensdag in de ochtendshow van 100% NL.

Nina neemt het woensdagavond op tegen Kimberly in de finale van Idols. "Het is niet dat ik zeker weet dat ik van Kimberley ga winnen, maar ik wil gewoon echt voor de muziek gaan na de finale.’’ Op de vraag van presentator Lex Gaarthuis wat ze gaat doen als dat mislukt, antwoordt Nina aarzelend: "Ik hoop dat ze me dan nog terug willen. Anders zou ik het echt niet weten. Maar ik ga ervan uit dat het gewoon gaat lukken met m’n muziek.’’

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties