×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Rihanna aangeklaagd

08.06.2016 -

Rihanna en haar label Roc Nation zijn aangeklaagd voor het afzeggen van een concert dat al deels betaald was. Chris Ubosi zegt in 2013 160.000 dollar (141.000 euro) te hebben betaald voor een concert in Nigeria dat nooit heeft plaatsgevonden.


Rihanna zou dat jaar in mei 65 minuten optreden voor in totaal 425.000 dollar (374.000 euro). Ubosi had vooraf al 141.000 euro in drie delen betaald toen de vertegenwoordigers van Rihanna waar hij zaken mee deed lieten weten dat de zangeres de show moest uitstellen. Daar ging Ubosi mee akkoord op voorwaarde dat Rihanna de nieuwe datum via sociale media zou delen. Dat is nooit gebeurd, zegt hij nu, en ook kreeg hij zijn geld niet terug.

Roc Nation laat aan TMZ weten nooit contact te hebben gehad met Ubosi. Ook zegt het label dat Rihanna nooit geld heeft ontvangen voor dit evenement. De woordvoerder vermoedt dat de man het slachtoffer is van fraudeurs.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties