×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Conciërges: Amber Heard had geen blauw oog

07.06.2016 -

Twee conciërges die werken in het gebouw waar Amber Heard met Johnny Depp woonde zeggen dat de actrice vlak nadat Johnny haar zou hebben mishandeld geen blauw oog had. Dat vertelt een advocaat die ook in het gebouw woont.


De conciërge zag Amber op 23 mei, twee dagen nadat Johnny een iPhone naar haar zou hebben gegooid. Volgens hem zag het eruit alsof ze geen make-up droeg en hij zag geen spoor van verwondingen. Een andere conciërge die Amber twee dagen later zag heeft de advocaat hetzelfde verteld, meldt TMZ.

De twee conciërges worden mogelijk opgeroepen als getuige later deze maand, wanneer de rechter beslist over het contactverbod voor Johnny.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties