×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Geadopteerde zoon' Prince eist erfdeel

07.06.2016 -

Een man die beweert een geadopteerde zoon van Prince te zijn heeft een erfdeel opgeëist. Norman Yates Carthens claimt in een rechtszaak dat de in april overleden zanger hem in een testament 7 miljoen dollar (6,2 miljoen euro) heeft nagelaten.


De man meldt in de documenten, die TMZ heeft ingezien, niet waar dit testament is en wanneer Prince hem heeft geadopteerd. De zus van Prince, Tyka, zegt dat er geen testament is. Daarom wordt het vermogen van Prince waarschijnlijk verdeeld over zijn zus en halfzussen en -broers.

Overige familieleden hebben tot het eind van deze week de tijd claims bij de rechtbank in te dienen. Vervolgens hebben ze een week de tijd hun claim bij te staan met bewijs zoals hun geboorteakte. Daarna wordt besloten of dit bewijsmateriaal voldoende is of dat er een DNA-test nodig is.

Zo heeft een vrouw, Regina Sorenson, net documenten ingediend waarin zij zegt dat zij en Prince dezelfde vader hadden. Ze wil volgens TMZ een DNA-test doen om haar relatie tot de zanger te bewijzen. Eerder dook al een gevangene op die zegt dat Prince zijn vader was. Ook heeft de dochter van een overleden halfbroer van Prince een deel opgeëist voor zichzelf en het elfjarige dochtertje van haar overleden broer.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties