×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Broertje Paris Hilton de cel in

07.06.2016 -

Conrad Hilton moet voor twee maanden de gevangenis in. Het 22-jarige broertje van Paris Hilton gaf maandag in de rechtbank toe drugs te hebben gebruikt, wat niet mocht volgens een voorwaardelijke straf die hij uitzit.


Conrad bekende onder meer marihuana en cocaïne te hebben gebruikt. Hij heeft volgens People tot woensdag de tijd zich vrijwillig bij de autoriteiten te melden.

Conrad schreeuwde tijdens een vlucht van Londen naar Los Angeles in 2014 onder meer doodsbedreigingen naar de bemanning en andere passagiers. Hij kreeg de voorwaardelijke straf opgelegd nadat hij in 2015 schuld bekende. In januari testte hij al eens positief op drugs, waarna hij verplicht 90 dagen in behandeling bij een afkickkliniek moest.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties