×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Herman Finkers in het zonnetje gezet

06.06.2016 -

Herman Finkers is in het DeLaMar Theater in Amsterdam door zijn collega's in het zonnetje gezet. Onder anderen Freek de Jonge, Claudia de Breij en Brigitte Kaandorp traden op voor de 61-jarige cabaretier.


De Twentse komiek, die vorig jaar de Oudejaarsconference op televisie deed, was zes jaar geleden voor het laatst in het theater te zien. In zijn openhartige programma Na De Pauze vertelde hij over zijn strijd tegen de chronische lymfatische leukemie waar hij aan lijdt.

Het eerbetoon aan Finkers vond plaats in het kader van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dat bracht eerder hommages aan onder anderen Ramses Shaffy, Liesbeth List en Freek de Jonge. Vorig jaar werd Paul van Vliet in het zonnetje gezet ter gelegenheid van zijn tachtigste verjaardag.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties