×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Iron Maiden parkeert Ed Force One op Schiphol

06.06.2016 -

Iron Maiden is in Nederland en dat zal mensen die maandag in de buurt van Schiphol waren niet ontgaan zijn. De Britse heavy metalband is met de eigen Boeing 747 - bijgenaamd Ed Force One - op de luchthaven geland. Zoals gebruikelijk zat zanger Bruce Dickinson, die tevens piloot is, achter de stuurknuppel.


Waar de rockers op Schiphol vooral veel bekijks trokken vanwege hun imposante vervoersmiddel, moeten ze het woensdag op het podium laten zien. Iron Maiden staat dan in het GelreDome in Arnhem in het kader van The Book of Souls World Tour.

Iron Maiden is sinds februari onderweg met de tour ter promotie van het album The Book of Souls. De plaat kwam afgelopen jaar al uit, maar omdat zanger Dickinson nog herstellende was van een operatie aan zijn tong, begon de tour bijna een half jaar later. Vooralsnog zijn de reacties op de wereldtour positief. Ondanks het feit dat de rockers de nodige kilometers op de teller hebben, lijkt er van slijtage nog geen sprake.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties