×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niels Geusebroek gaat verhuizen

Met gezin naar Amsterdam-Centrum

06.06.2016 -

Niels Geusebroek en zijn vriendin Saskia brengen deze zomer door tussen de verhuisdozen. Na negen jaar verkoopt de 36-jarige zanger zijn appartement in Amsterdam-West en betrekt hij met zijn gezin een woning dichtbij het centrum.


Op veel meer buitenruimte hoeft zijn zoontje Noah, die volgende maand twee wordt, echter niet te rekenen. "We hebben een keurig burgerlijk huis met een tuintje wel overwogen. Maar we gaan nu naar een huis met een kleine patio, maar die ga ik dichtbouwen met een studiootje. Wel gaan we aan een speelplein wonen, dus alles gebeurt lekker stads allemaal voor onze deur straks'', vertelde Niels maandag in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op 100% NL.

"Ons oude appartement moeten we nog een beetje aanpassen en dan gaan we dat in de verkoop doen."

Bron: BuzzE

Reacties