×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Nicolai heeft geen tijd voor vriendin

06.06.2016 -

Nick Nicolai wordt sinds het winnen van Holland's Got Talent bedolven onder de reacties. ''De volgende dag werden er steeds meer bloemen bezorgd en felicitatiekaarten door de brievenbus gegooid. Het gaat maar door. Zeventig zijn het er al'', vertelt Nick.


De Stem uit Haastrecht krijgt ook vrouwelijke aandacht en ontvangt via de e-mail uitnodigingen voor dates. ''Ik krijg echt heel veel berichtjes van meisjes die me schrijven dat ze me leuk en knap vinden. Dat streelt mij wel. Ik ga daar keurig mee om."

Nick Nicolai heeft de komende tijd overigens weinig tijd voor een vriendin. ''Nu ik de mogelijkheid heb, wil ik me volledig op het maken van muziek storten en de kans grijpen die ik door het programma heb gekregen. Dit is het moment om er een succes van te maken. Daar past een liefde even niet bij. Natuurlijk zal ik er later wel voor openstaan. Al zal mijn toekomstige vriendin, of vrouw, altijd moeten beseffen dat zingen en muziek maken heel belangrijk voor me zullen blijven omdat ze me zo hebben geholpen."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties