×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Will Smith eert Muhammad Ali

06.06.2016 -

Will Smith plaatste zaterdag op Facebook een eerbetoon aan Muhammad Ali. Will speelde de vrijdag overleden bokslegende in de film Ali uit 2001 en kreeg een Oscarnominatie voor die rol.


"Je zette mijn wereld op z'n kop. Mijn mentor & mijn vriend. Je veranderde mijn leven. Rust in vrede." schreef de acteur bij twee foto's van hem met The Greatest, zoals de bijnaam van de bokser was.

Ook op de Walk of Fame in Hollywood herdachten dit weekend veel mensen Ali, door bloemen te leggen en kaarsjes aan te steken. Zijn ster is de enige daar die niet in de straat gemetseld is. Op verzoek van de bokser, die in de jaren 60 moslim werd en zijn naam veranderde van Cassius Clay naar Muhammad Ali, is de ster in een muur geplaatst. Ali wilde niet dat mensen over de naam Mohammed zouden lopen.

Foto: Facebook Will Smith

Reacties