×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tom Jones in tranen op het podium

Verdriet om overleden vrouw Linda

06.06.2016 -

Tom Jones stond zondag voor het eerst sinds de dood van zijn vrouw begin april op het podium. De zanger hield het niet droog toen hij op het Hay Festival in Wales sprak over Linda, met wie hij 59 jaar getrouwd was.


Volgens Daily Mail lieten ook veel fans een traantje bij de woorden van de 75-jarige artiest, die het overlijden van zijn vrouw omschreef als het moeilijkste moment uit zijn leven. Ondanks zijn reputatie als womanizer en vreemdganger, noemde de zanger zijn vrouw het belangrijkste in zijn leven. "Ik realiseer me nu nog meer hoeveel ze voor me betekende. We hadden een solide huwelijk en er was niets dat daar aan kon tornen."

Tom en Linda leerden elkaar kennen toen ze 12 jaar oud waren. Hun enige kind, zoon Mark van 59, is tegenwoordig manager van zijn beroemde vader.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties