×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Giel Beelen heeft spijt

'Wat een lul ben ik zeg'

05.06.2016 -

Giel Beelen is nog een keer uitgebreid teruggekomen op de ophef die vrijdag ontstond nadat de 3FM-dj in een interview had gezegd dat hij geen relatie met een dikke vrouw zou kunnen hebben. In een zestien minuten durend filmpje op YouTube biedt hij zijn excuses aan.


Giel stelde in een vraaggesprek met Vrouw dat 'dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben'. "Dik staat voor ongezond, voor geen karakter", voegde hij eraan toe. De dj had echter niet goed nagedacht over zijn woorden, bekent hij nu.

"Als ik het zo zie staan, dan denk ik ook… wat een lul zeg. Ik meen dat helemaal niet op die manier", reageert Giel in het filmpje. "Ik ben helemaal niet bezig met hoe mensen eruitzien. Kijk naar mijzelf: ik ben fucking lelijk. Als er iemand het niet over uiterlijk of over voor zichzelf zorgen moet hebben dan ben ik het. Het spijt me echt."

De dj behandelt in de video ook de storm aan kritiek die hij kreeg. Hij heeft het dan ook zichtbaar moeilijk als hij de reacties voorleest. "Ik hoop gewoon dat je begrijpt dat ik echt niet zo kortzichtig ben als dat het lijkt. Het is mijn eigen domme fout. Ik weet hoe de media werkt en ik had dit moeten weten", vervolgt Giel. "In de basis hou ik van mensen, van iedereen."

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties