×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Nick houdt scheiding Mariah Carey tegen'

05.06.2016 -

De scheiding had al lang en breed rond moeten zijn, maar Mariah Carey en Nick Cannon zijn nog steeds niet officieel uit elkaar. Nick weigert de papieren te tekenen die de breuk officieel maakt.


Bronnen vertellen dat Mariah Nick nu al meer dan een jaar achter de vodden zit om de papieren te tekenen. Hij heeft haar niet gezegd waarom hij niet instemt met de scheiding maar volgens de ingewijden zou Nick de zangeres niet willen verlaten omdat hij nog steeds van haar houdt. Ook ziet hij het niet zitten dan Mariah met haar nieuwe liefde James Packer in het huwelijksbootje wil stappen.

Volgens TMZ houdt alleen de handtekening van Nick de scheiding nog tegen. Het voormalige koppel had enkele maanden na de breuk al afspraken gemaakt over de financiën en de voogdij van de kinderen.

Mariah en Nick trouwden in 2008 na een relatie van zes weken. In augustus 2014 gingen de twee uit elkaar. De twee hebben samen twee kinderen: de tweeling werd in 2011 geboren.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties