×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Taylor Swift verrast bruidspaar

05.06.2016 -

Taylor Swift heeft een bruidspaar een onvergetelijke bruiloft bezorgd met een verrassingsoptreden. De zangeres begaf zich zaterdagavond naar de Brant Beach Club aan de kust van New Jersey om de bruiloft van een fan bij te wonen.


De zus van de bruidegom had Taylor Swift in april een brief gestuurd. Daarin schreef ze dat haar broer Max Singer en schoonzus Kenya Smith elkaar in het ziekenhuis aan het ziekbed van zijn moeder het jawoord hadden gegeven.

Max had zijn doodzieke mama in de ziekenhuiskamer nog ten dans gevraagd, waarna moeder en zoon dansten op het nummer Blank Space van Taylor Swift. Korte tijd later overleed de moeder.

De zus van de bruidegom was erin geslaagd de komst van Taylor Swift voor iedereen geheim te houden, schrijft People. De verrassing was dan ook groot toen de 26-jarige Swift op het feest verscheen voor een privé-optreden waarbij ze Blank Space live zong aan een piano. Swift had voor het bruidspaar ook een kaart gemaakt met aquarelverf.

Op het Instagram-account van Taylor Swift, die afgelopen week haar relatie met dj Calvin Harris zag stranden, staan foto's met het bruidspaar samen met Taylor. Calvin is een van haar vele volgers die de foto's liken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Instagram Taylor Swift

Reacties