×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Amber Heard klaagt vriend Depp aan

Aangifte wegens smaad

04.06.2016 -

Amber Heard sleept komiek Doug Stanhope voor de rechter. De 30-jarige actrice zegt dat de goede vriend van haar ex Johnny Depp samen met nog een paar anderen een 'compleet onwaar en smadelijk' artikel over haar hebben geschreven.


In het artikel, dat werd gepubliceerd door The Wrap, wordt Amber beschuldigd van chantage en andere misdrijven. Heard zou hebben verzonnen dat Depp haar heeft mishandeld om zo een royale financiële vergoeding te kunnen opstrijken tijdens de scheidingsprocedure.

Maar Amber slaat terug met een rechtszaak. In de rechtbankpapieren staat dat de beschuldigingen haar reputatie en carrière 'vreselijk hebben geschaad'. De blondine claimt dat de Depps 'machtige vertegenwoordigers' verschillende leugens hebben verspreid en dat het ze niet interesseert dat het allemaal niet waar is wat ze zeggen. ''Hun enige zorg was Depp te helpen door de reputatie van zijn vrouw door het slijk te halen. Zijn vrouw, die van Depp hield ondanks herhaalde fysieke en verbale mishandeling.''

Spraakmakende onthullingen

Amber doet verder nog een paar spraakmakende onthullingen in de rechtbankpapieren. Zo zegt de actrice dat ze meerdere keren is geslagen en geschopt door Depp en dat ze zelfs een keer is gewurgd door de 52-jarige Pirates of the Caribbean-ster, waardoor ze vreesde voor haar leven. ''Depp is een alcohol- en drugsverslaafde. Deze gewelddadige incidenten gebeurden vaak nadat Depp terugviel in een vicieuze cirkel van drank- en drugsmisbruik. Zijn drank- en drugsmisbruik is de afgelopen jaren ernstig toegenomen, net als zijn gewelddadige gedrag.''

Heard laat aan People weten dat ze de opbrengsten van de rechtszaak, mocht ze winnen, zal doneren aan een goed doel dat huiselijk geweld bestrijdt.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties