×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Corry Brokken in besloten kring gecremeerd

04.06.2016 -

Corry Brokken is vrijdag in stilte gecremeerd. Haar echtgenoot Jan Meijerink plaatste zaterdag een overlijdensadvertentie. Daarin staat: ''Haar overlijden wordt u met veel droefheid en met tranen bericht door haar echtgenoot en hun vrienden''..


Ook staat vermeld dat het afscheid en de crematieplechtigheid al in besloten kring hebben plaatsgevonden. Corry overleed maandag op 83-jarige leeftijd. Het nieuws van haar dood werd pas donderdag bekend.

In 1957 won ze het Eurovisiesongfestival met het liedje Net als toen. Het jaar daarvoor deed Brokken met het lied Voorgoed voorbij mee aan de allereerste editie van het liedjesfestijn. In 1958 deed ze opnieuw mee maar haalde toen maar één punt met het liedje Heel de wereld wil ik mijn geheim vertellen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties