×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Gigi Hadid weer alleen

03.06.2016 -

Het half Nederlandse topmodel Gigi Hadid en zanger Zayn Malik hebben een punt gezet achter hun relatie. De twee waren een stel sinds november.


Entertainmentzender E! maakte het nieuws bekend, maar schrijft de reden van de breuk niet te kennen. Het Victoria's Secret-model en het voormalig bandlid van One Direction zouden al langer problemen hebben. De bron van de zender vertelt dat het stel het al vaker heeft uitgemaakt en dat het ook "morgen weer aan kan zijn" tussen Gigi en Zayn.

Gigi is de dochter van Yolanda Hadid, het Nederlandse oud-model dat te zien was in Nederlandse Hollywoodvrouwen. Yolanda is een van de vaste castleden van de Amerikaanse realityserie Real Housewives of Beverly Hills.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties