×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

SBS6 werkt aan terugkeer Rad van Fortuin

02.06.2016 -

SBS6 werkt achter de schermen aan de comeback van Rad van Fortuin. Dit laat een woordvoerder van SBS6 donderdagavond weten.


Rad van Fortuin was sinds 1990 jarenlang dagelijks te zien bij RTL4, met Hans van der Togt als presentator. In het legendarische programma konden deelnemers door een gelukkige draai aan een reuzenrad en het raden van een woord in de prijzen vallen.

Leontine Borsato, die destijds nog Ruiters heette, mocht de letters in de decorwand omdraaien. In 1998 maakte Rad van Fortuin doordeweeks plaats voor de kennisquiz Lucky Letters met Victor Reinier en was Hans van der Togt nog een tijdje op de zondagavond te zien. In de loop van dat jaar viel het doek voor de show.

De woordvoerder van SBS6 wil er nog niet al te veel over kwijt: ''We zullen hier binnenkort meer over bekendmaken."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties