×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Airen Mylene door de modder

02.06.2016 -

Airen Mylene, Kees van der Spek, Jim Bakkum, Leontien van Moorsel en Frans Duijts doen mee met de eenmalige SBS6-show Mud Masters VIPS. De vijf gaan samen met een vriend of familielid een zwaar parcours met hindernissen afleggen en vragen daarmee aandacht voor KNGF Geleidehonden, meldt de zender donderdag.


De BN'ers moeten in eerste instantie twee runs tot een goed einde weten te brengen. Daarna vallen er twee duo's af en strijden de overgebleven drie tegen elkaar in de finale. Airen doet mee met haar vriend Taeke Taekema en ook Van der Spek brengt een bekende vriend mee: Wegmisbruikers-presentator André van der Toorn.

De show wordt op woensdag 13 juli uitgezonden.

In de Weekend die deze week in de winkel ligt, heeft Patty Brard het in haar wekelijkse column over het goede doel van het programma, KNGF Geleidehonden.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Reni van Maren

Reacties