×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederlandse Tine wees Samuel L. Jackson terecht

02.06.2016 -

De Nederlandse actrice Tine Joustra zette haar verstand op nul toen ze voor haar eerste buitenlandse film The Hitman's Bodyguard direct met Samuel L. Jackson moest werken. "Meteen de eerste dag moest ik met hem een scène opnemen waarin ik hem op zijn plaats moest zetten. Op zo'n moment moet ik er natuurlijk niet mee bezig zijn wie hij is, maar me gewoon focussen op mijn rol, anders wordt het niks", vertelt ze.


Tine zou eigenlijk een kleinere rol spelen in de film, waarin ook Barry Atsma en Noortje Herlaar hun opwachting maken. "Die eerste auditie ging zo goed, dat ze mij vroegen of ik niet auditie wilde doen voor een grotere rol", aldus de actrice. "Dat kwam voor mij eigenlijk uit de lucht vallen. Mijn eerste buitenlandse productie en dan gelijk zo'n grote."

Zo'n grote Amerikaanse film is volgens Tine, bekend van rollen in onder meer Baantjer en Flikken Maastricht, bizar en spannend. "Maar uiteindelijk is het werk niet heel anders," vertelt ze in Metro.

Aan een grote doorbraak in Hollywood wil ze ook nog niet denken. "Ik ben daar nu helemaal niet mee bezig. Ik vind dit namelijk al een feest."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Henneman Agency

Reacties