×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Amber Heard besprak huiselijk geweld al in 2014'

02.06.2016 -

Al lang voor zij met Johnny Depp in het huwelijk trad, besprak Amber Heard zijn fysieke aanvallen met zijn assistent. Die zou namens Johnny excuses hebben aangeboden.


Entertainment Tonight plaatste woensdag screenshots van een sms-gesprek, dat volgens de site in mei 2014 plaatsvond tussen Amber en Johnny's assistent Stephen Deuters. "Hij weet dat hij fout zit, maar hij wil het nu beter gaan doen", schrijft de assistent daarin. Als Amber vervolgens aangeeft dat ze niet weet of ze bij Johnny kan blijven, laat Stephen haar weten dat de acteur radeloos is.

"Hij weet duidelijk niet meer wat hij heeft gedaan", antwoordt Amber. "Als iemand hem eerlijk zou zeggen hoe erg het is, zou hij het verachtelijk vinden." De assistent zegt daarop dat toen hij de acteur vertelde dat hij zijn vriendin had geschopt, Johnny moest huilen. "Hij vond het misselijkmakend."

In het gesprek geeft Amber aan dat Johnny elke keer beterschap belooft "maar elke drie maanden ongeveer, bevind ik me weer in dezelfde positie."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties