×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

TV Kantine terug op tv

Tot vreugde van 'Kim Holland'

01.06.2016 -

Carlo Boszhard en Irene Moors maken voor RTL4 een nieuw seizoen van De TV Kantine. Dit vertelde Carlo woensdagavond aan tafel bij RTL Late Night, waar hij te gast was omdat hij 25 jaar bij RTL werkt.


''De TV Kantine keert terug, met Irene. Ik heb haar vandaag nog gesproken en het moet raar lopen als dat niet doorgaat'', zei Carlo, die na zijn vakantie aan het programma gaat schrijven.

Irene Moors, die jarenlang een tv-duo vormde met Carlo, werkt sinds kort bij SBS6. Maar zij vertelde eerder al dat haar overstap naar SBS6 een nieuw seizoen van De TV Kantine niet in de weg hoeft te staan.

De TV Kantine, waarin Carlo en Irene bekende Nederlanders persifleren, is sinds 2009 op televisie en won in 2010 de Gouden Televizier-Ring. Irene Moors kwam woensdagavond verkleed als Kim Holland naar de studio van RTL Late Night om Carlo toe te spreken.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties