×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sylvana toch niet in Ranking the Stars

Ze heeft het te druk

01.06.2016 -

Sylvana Simons ziet af van deelname aan Ranking The Stars. Ze heeft het volgens een woordvoerder van BNN te druk.


Paul de Leeuw maakte deze week de eerste namen bekend van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars. Onder anderen Sabia Engizek, Ajouad El Miloudi, Richard Groenendijk, Patty Brard, Tim den Besten, Wibi Soerjadi en Weekend- en Royalty-hoofdredacteur Marc van der Linden zijn van de partij.

Sylvana Simons heeft afgezegd. ''Sylvana ziet ervan af. Ze is momenteel te druk met het doen van aangifte tegen racisme en discriminatie. Daarnaast slokken haar politieke werkzaamheden veel tijd van haar op", aldus de BNN-woordvoerder. Sylvana Simons krijgt er flink van langs op sociale media vanwege haar politieke ambities voor de partij DENK en haar strijd tegen Zwarte Piet. Ze doet aangifte van alle racistische opmerkingen aan haar adres.

BNN gaat op zoek naar een vervanger voor Sylvana. Ook volgen nog meer namen van deelnemers van het nieuwe seizoen Ranking The Stars.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!