×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Romy weer verliefd'

Haar eigen bodyguard

01.06.2016 -

Hoewel Romy Monteiro eerder dit jaar nog beweerde geen tijd te hebben voor een relatie, lijkt de hoofdrolspeelster uit The Bodyguard nu toch een nieuwe liefde te hebben. Bronnen verklappen deze week aan Weekend dat Romy namelijk wel degelijk verliefd is.


De 23-jarige hoofdrolspeelster van de musical The Bodyguard zou haar hart verloren hebben aan de stoere muay thai-vechter Django van Rijn. 'Het klopt, Romy is weer verliefd,' laat een bron dichtbij de zangeres weten. Enige tijd geleden plaatste Romy al een foto van zichzelf met haar minnaar op Instagram. Hoewel zijn gezicht op de foto niet te zien is, en Romy haar vriendje het liefste nog even voor zichzelf had gehouden, is het voor haar intieme kring heel duidelijk, Django zorgt voor vlinders.

Lees meer over de prille liefde van Romy én bekijk alle foto's in de nieuwe Weekend.

Foto: Reni van Maren

Reacties