×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Schwarzenegger ontsnapt aan agressieve olifant

Terminator-acteur op safari in Zuid-Afrika

01.06.2016 -

Arnold Schwarzenegger is op het nippertje ontsnapt aan een agressieve olifant. Tijdens een safari in Zuid-Afrika viel het dier de jeep aan waarin de acteur zat, maar die kon net op tijd wegrijden.


Arnold legde zijn hachelijke avontuur op film vast. Op de beelden is te zien dat de olifant in eerste instantie lijkt te vertrekken na een voorzichtige ontmoeting maar dat de kolos uiteindelijk toch de aanval inzet. "Oh shit", roept Arnold vervolgens verschrikt.

"Ik had het scenario niet beter kunnen schrijven mocht deze ontmoeting bedoeld zijn voor een film", schrijft de Terminator-acteur bij het filmpje dat hij op Instagram plaatste. De 68-jarige Arnold zegt desondanks toch onder de indruk te zijn van 'deze prachtige en sterke dieren'. "Hoewel sommigen hierna wel een nieuwe broek konden gebruiken", grapt hij.

Reacties