×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul Verhoeven bij Nederlandse première Elle

31.05.2016 -

Paul Verhoeven woonde dinsdagavond de Nederlandse première bij van zijn nieuwe film Elle. De thriller beleefde zijn Nederlandse première in Pathé Tuschinski in Amsterdam.


Elle, de eerste speelfilm van Verhoeven in tien jaar tijd, draaide deze maand in de competitie van het festival van Cannes, maar viel er niet in de prijzen. Verhoevens eerste Franstalige film vertelt over een vrouw (Isabelle Huppert) die wordt verkracht en zelf op zoek gaat naar de dader. Andere rollen in de film zijn weggelegd voor Laurent Lafitte, Virginie Efira, Anne Cosigny en Christian Berkel.

Voor de Nederlandse première betrad Verhoeven dinsdagavond de rode loper met zijn familie, onder wie zijn vrouw, dochter en schoonzoon. Andere bekende Nederlanders die acte de présence gaven waren onder anderen acteur Dolf de Vries, actrice Renée Soutendijk, actrice Jacqueline Blom, schrijfster Marion Pauw, filmregisseur Steven de Jong, actrice Elle van Rijn, actrice Sallie Harmsen, acteur Robert de Hoog, actrice Caroline de Bruijn en acteur Dirk Zeelenberg.

Elle draait vanaf donderdag in de Nederlandse bioscopen.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!