×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Johnny Depp wilde Amber verstikken'

01.06.2016 -

Sinds Amber Heard vorige week kenbaar maakte dat ze wil scheiden van Johnny Depp, doen steeds meer verhalen over huiselijk geweld de ronde. Volgens een vriendin van de actrice heeft Johnny haar zelfs een keer met een kussen proberen te verstikken.


Het voorval speelde zich volgens haar in december af. Johnny zou zich hebben laten gaan in een dronken bui, aldus de vriendin tegen Page Six. Toen Amber haar had gewaarschuwd, trof ze de actrice kort daarna aan met een gescheurde lip en een gezwollen oog. Ook was een pluk haar verdwenen. Volgens de vrouw vreesde Amber voor haar leven.

Advocaten van Amber meldden maandag dat ze eerder geen aangifte tegen Johnny wilde doen om haar privacy en de carrière van Johnny te beschermen. De actrice, die in februari vorig jaar met hem in het huwelijk trad, zegt nu echter dat ze 'de meedogenloze aanvallen en regelrechte leugens' niet langer kan verdragen.

"Amber kan de meedogenloze aanvallen en regelrechte leugens niet langer verdragen. Ze voelt zich een doelwit in de publieke opinie'', vervolgen de advocaten. "Amber hoopt dat de politie van Los Angeles een accuraat en volledig onderzoek doet naar de gebeurtenissen. Als de waarheid aan het licht komt, neemt die alle twijfels rond Amber weg. En hopelijk krijgt Johnny de hulp die hij zo hard nodig heeft."

Amber vroeg vorige week een scheiding aan. Bij de rechtbank van Los Angeles eiste ze afgelopen vrijdag een contactverbod op basis van foto's van haar verwondingen. Johnny Depp zou haar een blauw oog geslagen hebben met een iPhone. Depp weerspreekt de beschuldigingen. Hij is momenteel samen met Alice Cooper en Joe Perry op tournee met hun band Hollywood Vampires. Maandagavond stond de band op het podium in Stockholm.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties