×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sky stopt voortijdig

Tegenvallende kaartverkoop

31.05.2016 -

De musical Sky stopt voortijdig wegens tegenvallende kaartverkoop. Dat maken producenten Marco Borsato, John Ewbank en Robin de Levita dinsdag bekend.


Door onvoldoende vraag naar kaarten is het niet haalbaar om de show in Theater Amsterdam na juni voort te zetten. Bezoekers die voor de periode erna al tickets hebben, kunnen omboeken of hun geld terug krijgen. ,,We hadden in alle eerlijkheid iets meer verwacht van de kaartverkoop gezien de overweldigende publieksreacties, maar soms zijn dingen nu eenmaal niet te verklaren'', aldus De Levita.

Sky had geen officiële einddatum maar zou in elk geval nog tot september te zien zijn. Volgens een woordvoerster zijn er 48.500 kaartjes verkocht.

De musical, die op 3 april in première ging, bevat liedjes van zanger Marco Borsato en John Ewbank. Producent Robin de Levita en Ewbank hebben er jaren aan gewerkt. Lisse Knaapen speelt de titelrol in het stuk, dat gaat over een tienermeisje dat wordt gepest en in een fantasiewereld vlucht. De cast bestaat verder uit onder anderen Lone van Roosendaal, Matteo van der Grijn, Joel de Tombe en Eva van der Gucht. In de voorstelling komen speciale 3D-effecten voorbij.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties