×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Waylon wil helemaal niet tijdelijk in jury The Voice

Moet Anouk vrezen voor haar plek

31.05.2016 -

Als het aan Waylon ligt, neemt hij langer dan een seizoen plaats op de draaiende stoelen van The Voice. "Ik zou het niet erg vinden om meteen een paar jaar door te pakken, mits het me bevalt natuurlijk", aldus de zanger.


Waylon houdt komend seizoen de stoel warm voor de zwangere Anouk. Wat er daarna gebeurt, weet hij nog niet. "Ik zou het echt niet weten. We hebben het alleen over dit jaar gehad", aldus de zanger op Radio 538. Wel is duidelijk dat Anouk na haar zwangerschap weer terugkeert in The Voice.

In het zevende seizoen van de RTL-talentenjacht zit Waylon naast Ali B, Sanne Hans en de tweede nieuwkomer Guus Meeuwis. De opnames beginnen volgende week.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties