×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Peter Jan Rens wil met dochter op tv

'Djelisa wordt 'n nieuwe ster, dat weet ik zeker'

31.05.2016 -

Peter Jan Rens is van plan ooit weer op televisie terug te keren met een eigen show. Als het aan de presentator ligt, wordt hij dan bovendien bijgestaan door zijn dochter.


In de toekomst ben ik van plan om met mijn dochtertje een presentatieduo te vormen", zegt de inmiddels 65-jarige Peter Jan in Veronica Magazine. Hij heeft zelfs al een programma-idee klaarliggen. "Gaan we samen een programma maken over wat er in het brein van een kind omgaat. Ze wordt een nieuwe ster in Nederland, dat weet ik zeker!"

Peter Jan moet nog wel even geduld hebben voordat zijn dochter groot genoeg is om tv-werk te doen. Djelisa kreeg hij in juni 2014 samen met zijn toenmalige vriendin Virginia.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Peter Jan Rens en BuzzE

Reacties